Daily Updates Education General Knowledge

General Knowledge Questions for Daily School Assembly – 04 November 2022

General Knowledge Questions for Daily School Assembly - 04 November 2022
Written by Chetan Darji

Are you searching for –  Daily School Assembly General Knowledge Questions for 04 November 2022

Then you are at Right Place.

The Complete and Official Information of General Knowledge Questions for Daily School Assembly – 04 November 2022.

General Knowledge Questions for Daily School Assembly – 04 November 2022

1. Who is the Father of our Nation?
Answer: Mahatma Gandhi

2. Who was the first President of India?
Answer: Dr. Rajendra Prasad

3. Who is known as Father of Indian Constitution?
Answer: Dr. B. R. Ambedkar

4. Which is the most sensitive organ in our body?
Answer: Skin

5. Giddha is the folk dance of?
Answer: Punjab

6. Who was the first Prime Minister of India?
Answer: Jawaharlal Nehru was the first Prime Minister of India.

7. Which is the heavier metal of these two? Gold or Silver?
Answer: Gold

8. Who invented Computer?
Answer: Charles Babbage

9. 1024 Kilobytes is equal to?
Answer: 1 Megabyte (MB)

10. Brain of computer is?
Answer: CPU

Read Also – Daily School Assembly News Headlines, Speech Thought for 04 November 2022

I hope you like the Article of the General Knowledge Questions for Daily School Assembly – 04 November 2022. If you like then share to others.

Happy Reading Stay Connected

About the author

Chetan Darji

Hi, My name is Chetan Darji , and I am the owner and Founder of this website. I am 24 years old, Gujarat-based (India) blogger.
I started this blog on 20th January 2019.

Leave a Comment

Discover more from Stud Mentor - Where Learning Begins

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading